Regels Jotihunt 2021

Zoals ieder jaar hanteren wij een aantal regels bij de Graaf Ottogroep. Bij het niet naleven van de regels zullen we gepaste maatregelen nemen.

 1. Blijf met je tengels van ander mans spul af als er geen toestemming voor is gegeven! Tenzij ze van Abbinks zijn of je dank motieven hebt uiteraard.
 2. Nuttigen van vloeistoffen bij computers, laptops of andere elektronica is op eigen risico. Eventuele schade is voor EIGEN rekening.
 3. Tussen 23:00 en 08:00 moet het geluidsniveau laag zijn i.v.m. de rust.
 4. Het is toegestaan dat er gegamed wordt tijdens de Jotihunt, maar alleen als je ook meewerkt met hunts, hints en opdrachten.
 5. Het is toegestaan dat er films gekeken worden tijdens de Jotihunt. Streamen, downloaden en netflix zijn niet toegestaan, zie ook regel 6 van het netwerkprotocol.
 6. Tijdens de Jotihunt wordt er geen energiedrank gedronken (Bestuurders wordt gevraagd hierop te letten tijdens het hunten).
 7. Alle leden zijn nuchter van alcohol.
 8. Bij de locatie weg is scout-card, voetgangerspas en/of bestuurderspas mee.
 9. Roken doe je op de door de organisatie aangewezen rookplek.
 10. Help actief met hints, opdrachten of hunten.
 11. Bij kans op en tijdens een tegenhunt luister naar de coördinator van dat moment en/of de organisatie.
 12. Als je met de auto bij de locatie weg gaat Let op, fietsers. (stapvoets wegrijden)
 13. Bij conflicten ga je naar de organisatie.
 14. Tussen 21:30 op de zaterdag en 07:30 op de zondag nemen de bestuurders die nog weg willen 2 uur rust op bed. De overige mensen wordt met klem aangeraden om ook rust te nemen.
 15. In gevallen waarin deze regels niet volledig zijn, bepaald de organisatie.